General info

Yacht Controller er stadig den dag i dag den ubesejret og førende over hele verden inden for højteknologiske produkter.

De er kendt i den maritime verden, som det sikre valg når det gælder styring af både og lystbåde med trådløs fjernstyring og/eller joystick med eller uden skærm derudover er der elektroniske produkter, der kan installeres på Garmin, Ray Marine og Furuno en udvikling i særklasse med personlige indstillinger samt mulighed for diagnosticering via fjernkontrol.

Systemet består af en modtager og en sender (fjernbetjening), som giver dig mulighed for at kontrollere dine gear, bov og hækpropeller samt ankerspil, hvor som helst og når som helst på båden. 

Firmaet Yacht Controller, har udviklet siden 1999 hvor de gang på gang har været i stand til at opfinde og udvikle høje kvalitetsprodukter til den maritime verden med et konstant øje på sikker styring, navigationssikkerhed og udvikling af de nyeste teknologier.

Det er en virksomhed, som altid er i fremdrift for de bedste løsninger og er anerkendt i den maritime verden, som den golden standart og det originale produkt. Yacht Controller kan installeres på alle både med elektronisk gas og gear, der er installeret over 28.000 enheder på over 150 bådmærker, Yacht Controller kan installeres på både helt op til 150 fod det svar til 49,5mtr. Produktet er designet til at arbejde med alle indbyggede sikkerhedssystemer for at sikre sikkerheden og pålideligheden af de installerede kontroller.

Yacht Controllers patenterede system bruger OEM-kontrolsystemer (Original Equipment Manufacturer) her opnår man maksimal sikkerhed på nøjagtig samme måde, som din båds originale elektroniske kontroller.

Yacht Controller har en pålidelig drift med det faktum, at det ikke omgås OEM-kontrolsystemer. Det ville være tåbeligt for enhver båd ejer eller bådproducent at overveje selv for et øjeblik at omgår de sofistikerede og omfattende sikkerhedssystemer, der er indbygget i alle skibes elektroniske styresystemer uanset om det er Volvo EVC-D, Mathers, MAN, Glendinning osv.

Disse store virksomheder har også investeret meget i sikkerheden og pålideligheden af deres produkt og næsten alle bruger CAN BUS-teknologi for yderligere at sikre en endnu højere kvalitet af deres produkt. At omgå denne teknologi med "hjemmelavet systemer" er at invitere til alvorlige uheld samt at annullere diverse garantier. Yacht Controlleres overlegne teknologi gør pålidelighed af afgørende betydning. Nøjagtig den samme procedure som anvendes ved alle velrenommerede elektroniske kontrolsystemer for at maksimere sikker drift og for at undgå fejl.

Yacht Controller udfører seks gange i sekundet resonans det er den hurtigste tilgængelige kommunikation mellem sender og modtager (næsten 50% hurtigere og mere pålidelig end noget andet RF-signal). En anden del af Yacht Controller sikkerhedsfunktion er dens ergonomiske design som ligger med et godt greb i hånden, hvor man med fingeren kan man føle sig frem på switch knap tastaturet for valg af den korrekte knap. Designet er udviklet af Porsche Design, som har gennemtænkt sikkerheden til det bedste. Dette giver brugeren mulighed for intuitivt at betjene systemet uden, at man konstant kigger ned på controlleren, hvilket minimere muligheden for fejl selv når det bliver mørkt.

Yacht Controllers præcision er så stor, at det giver dig mulighed for at flytte båden i enhver retning, der ønskes med total præcision. Manøvre i havnen bliver endnu mere sikker, når man sejler til eller fra havn og meget mere behageligt når man føler at have kontrollen over båden. Vidste du, at med Yacht Controller i hånden er det muligt, at fortøjer uden hjælp.

Yacht Controller systemet, forbindes nemt og sikkert til gashåndtagets elektroniske udstyr uden skæring eller splejsning af ledninger, da dette kan give risiko for fejl på det kontrollerede system. Vores certificeret forhandler vil udføre opgaven i de fleste tilfælde via plug and play stik. Produktsortimentet er patenteret og certificeret i henhold til de mest kvalificerede Nationale og internationale certificeringsprogrammer.

  • Yacht Controllers patenterede system bruger OEM-kontrolsystemer (Original Equipment Manufacturer)

  • CE certificeret

  • FCC certificeret, som har vist sig over hele verden som det sikrer maritime valg.

  • Godkendelser og anerkendelser fra Motor & Kontrol Hovedproducenter her kan nævnes Volvo, Man-motorer, Garmin osv.

  • Yacht Controller er vinderen af NMMA National Marine Manufacturer Association Award for det mest innovative produkt.

  • AWARD modtager OSV….

Yacht Controller er originalen og ikke en kopi af et produkt. De tusindvis af installerede enheder har givet glæde verden over for sin kvalitet og sikkerhed. Med denne rekord kan du være sikker på, at vores system beviser pålidelighed hver dag. Yacht Controller er meget brugervenlig og anerkendt i den maritime verden og Yacht Controller vil hjælper dig godt på vej ved manøvre af skibet.

Yacht Controller Systemet leveres komplet med meget detaljerede oplysninger og brugervejledninger til både installatør og ejer, det sikre yderligere sikkerheden og integriteten af produktet og dets anvendelse.

Når du køber vores system, bliver du glad for dit valg og du vil nyde uafhængigheden af den trådløs frihed, at du kan kontrollere din båd med lethed og perfektion.

Vi håndterer installering og vejledning i brugen af produktet, som gør det trygt og sikkert for dig som bruger.

Vi vil hjælpe dig godt på vej på havet.

Kontakt os

Adresse:
Holmensvej 25
3600 Frederikssund

Email: info@water-front.dk
Telefon: +45 40136310
Telefon: +45 28445558

Distributør i Danmark

Yacht-controlleren fungerer på hvert skib, der er udstyret med en elektronisk motorstyring. Uanset fremdriftstype, propelaksel, Z drev eller IPS.

Volvo | Aventics ECS | ZF-Mathers | Morse | Teleflex | Twin Disc | Vetus | Flexball | Bosch | Rexroth | MTU | Detroit | DTS | Caterpillar | MAN | Glendinning